Header Ads

Pengiklanan Di Twitter Nakbebel


Terima kasih berminat untuk dapatkan khidmat pengiklanan daripada kami. Kami menawarkan slot promosi pengiklanan akhir tahun 2017. Tawaran slot ini akan berakhir sehingga 31 Disember 2017 dan akan kembali pada harga asal pada tahun baharu.

Tawaran pengiklanan mengikut slot, setiap slot akan diterbitkan sebanyak 1 kali dan bertahan selama 1 minggu di twitter Nakbebel. Penawaran slot kosong untuk setiap 1 jam hanya diberikan sebanyak 6 slot sahaja.

Setiap slot pengiklanan akan diberi ruang selama 10 minit sebelum slot iklan lain diterbitkan. Anda dibenarkan untuk mohon iklan secara RT atau tweet dari akaun Nakbebel (paid review).

Berikut adalah harga untuk promosi ini. Untuk pembelian slot, anda boleh melanggan dengan cara DM di Twitter atau terus Whatsapp dengan klik pada link di bawah.

Promosi Pengiklanan Akhir Tahun


[beli] 1 Slot = RM20

[beli] 3 Slot = RM55

[beli] 5 Slot = RM85

Pembayaran

Anda boleh buat pembayaran melalui,

Bank Maybank - 5627 5968 4798

Akaun tersebut atas nama BANG BEL NETWORK.


Cara Pembelian

1- Lakukan pembayaran melalui no akaun yang diberikan. 
2- Ketika membuat pemindahan wang online, sila masukkan ruangan 'reference' dengan nama akaun twitter anda supaya mudah untuk dikesan. E-mailkan pada "nakbebel@gmail.com"
3- Tetapkan tarikh dan masa yang anda ingin iklan anda di terbitkan mengikut slot kosong dalam jadual yang diberikan.
4- Whatsapp bukti pembayaran anda dan terus tetapkan waktu penerbitan iklan anda di nombor berikut 011 3386 3196 atau klik di sini untuk terus berhubung dengan pihak Nakbebel melalui whatsapp
Dikuasakan oleh Blogger.