Header Ads

Memiliki muka yang menarik sangat bertuah, ini 5 model yang menjadi rebutan pereka fesyen yang terkenal.

Related image

Berikut adalah gadis-gadis yang memenangi dunia fesyen sekarang.

1. Kris Grikaite

Image result for Kris Grikaite

Kristina berusia 17 tahun, dia dilahirkan di Omsk dan dibesarkan di sana. Dia berada di tempat yang betul pada masa yang tepat. Miuccia Prada sendiri - pemilik rumah fesyen Itali - memerhatikan Kristina dan menyukainya sehingga dia ditawarkan kontrak selama 3 tahun, yang sangat jarang berlaku di dunia fesyen.

2. Adwoa Aboah

Image result for model Adwoa Aboah

Model-model dengan kepala yang dicukur pasti jarang berlaku, bagaimanapun, itu adalah ciri yang membuat pereka memberi perhatian kepada gadis ini. Adwoa mendapat lebih banyak permintaan daripada adik-beradik Hadid dan anak perempuan Cindy Crawford - Kaia Gerber.

3. Diana Silvers

Related image

Diana masih mengambil langkah serius yang pertama di dunia fesyen. Selain bekerja sebagai model, dia suka fotografi.

4. Ashley Graham

Image result for model ashley graham

Ashley Graham tidak menjadi model langsing tetapi ini tidak menghalangnya berjalan di landasan fesyen dan bergambar untuk liputan majalah fesyen. Pada masa ini, dia adalah salah satu model plus-saiz yang paling menarik, terkenal, dan berjaya.

5. Mica Arganaraz

Related image

Satu lagi model yang dicintai oleh Prada adalah model Argentinian - Mica Arganaraz. Dia sering dibandingkan dengan model legenda Gia. Mereka mengatakan bahawa rahsia terletak pada kesederhanaan, karisma, dan tenaga. Digabungkan dengan kehadirannya yang terang, ini menjadikannya seorang gadis yang sangat unik.


Dikuasakan oleh Blogger.