Header Ads

Kejayaan dapat dicapai dengan usaha, ini 5 foto inspirasi pasangan sebelum dan selepas kurus.


Dalam kajian yang dilakukan pada pasangan pertengahan umur, ia menunjukkan bahawa mereka sangat dipengaruhi oleh satu sama lain sama ada untuk menjadi lebih baik atau lebih teruk. Matlamat yang kukuh dan matlamat kecergasan memainkan peranan yang kuat dalam memotivasi yang lain. 
Apabila seseorang memilih untuk makan sihat, yang lain secara automatik akan mengikut rutin yang sama. Berikut adalah beberapa kisah motivasi pasangan yang mengubah imej mereka.
1.       
             1. Mereka mahu mengubah bentuk fizikal mereka.

Mereka mengakui bahawa mereka bosan dipanggil berlemak dan hodoh. Mereka cuba bersungguh sungguh untuk menurunkan berat badan. Dia kehilangan 110 lbs. dan mereka memotivasi satu sama lain dalam proses itu.

2. Dia bangga dengan keputusan teman wanitanya.


Dia tidak pernah mengatakan bahawa dia tidak menyukai teman wanita kerana rupanya, tetapi walaubagaimanapun ia datang sebagai kejutan yang menggembirakan apabila teman wanitanya berjaya menguruskan badan hanya untuk memberikan senyuman di wajahnya.

3. Pasangan ini kehilangan 120 pound bersama-sama.

Pasangan ini kehilangan 120 pound bersama untuk bersedia pada  hari perkahwinan mereka. Walaubagaimanapun, perjalanan penurunan berat badan baru sahaja bermula untuk mereka.

4. Siapa kata anda tidak boleh menurunkan berat badan apabila mempunyai anak?


Hampir setiap wanita bertambah berat badan selepas melahirkan anak. Ada yang dapat menurunkannya dengan segera, dan bagi sesetengahnya ia akan kekal seumur hidup. Tetapi bagi pasangan ini, perkara berjalan lancar kerana kedua-duanya menolong  di antara satu sama lain untuk mencapai matlamat penurunan berat badan mereka.

5. Mereka memutuskan untuk menghabiskan sisa hidup mereka dengan kesihatan yang  baik.


Pasangan ini kehilangan berat badan dan menjadi inspirasi untuk semua. Lisa juga mengadakan seminar penurunan berat badan dan membantu ramai orang lain, seperti dirinya, menurunkan berat badan dan memulakan kehidupan baru.


Dikuasakan oleh Blogger.