Header Ads

Filem membawa banyak maksud tersendiri, ini 6 filem yang mempunyai pembayang yang mungkin kita tidak perasan.Filem – Filem yang berikut adalah:

1. Jurassic World


Peranti yang menjejaki keadaan fizikal askar semasa memburu di hutan menunjukkan kadar denyut jantung yang sama pada semua lelaki.

2. Matrix


Air hujan yang menyerupai kod.

3. Fargo


Semasa perbualan telefon, Carl memberitahu Jerry bahawa dia hanya mempunyai 30 minit untuk mendapatkan wang itu, atau keluarganya akan dibunuh. Ungkapan ini dikatakan tepat 30 minit sebelum filem itu berakhir sendiri.

4. American beauty


Menurut idea pengarah, refleksi Lester dalam computer di pejabatnya menunjukkan emosinya tentang tugasnya. Skrin, yang kelihatan seperti sel penjara, menunjukkan bahawa tidak ada lagi harapan.

5. Batman Returns


Dalam filem Batman, terdapat satu episod di mana anda dapat melihat bahawa kacamata Selina Kyle membuat bayangan yang kelihatan seperti topeng. Masa yang mudah untuk membayangkan bahawasanya dia adalah Catwoman.

6. Hercules


Dalam salah satu babak, Hercules meletakkan kulit singa di kepalanya. Tidak ramai orang yang menyedarinya, tetapi jika anda melihat dengan teliti, anda akan melihat bahawa ia adalah kulit Scar daripada The Lion King.


Dikuasakan oleh Blogger.