Header Ads

Perbezaaan pelakon yang membawakan watak daripada filem yang terkenal selepas beberapa tahun kemudian.

Image result for vin diesel

Anda boleh melihat kembali watak-watak kegemaran anda yang telah berubah.

1. Neville Longbottom - perbezaan 10 tahun.


Apabila Harry Potter dan Stone Sorcerer ditayangkan (ini adalah filem pertama francais), pelakon, Matthew Lewis berusia 11 tahun. Selepas menonton filem Harry Potter dari masa ke masa, anda dapat menyaksikan seorang budak muda yang lucu berubah menjadi lelaki kacak. Pelakon itu berusia 21 tahun ketika filem terakhir, Harry Potter dan Deathly Hallows: Bahagian II di keluarkan.

2. Isabella Swan / Bella Cullen - perbezaan 4 tahun.


Pelakon, Kristen Stewart hanya berumur 17 tahun ketika filem pertama francais Twilight di tayangkan pada tahun 2008. Dia sudah berusia 22 tahun ketika filem terakhir ditayangkan pada tahun 2012. Walaupun aktress semakin dewasa, wataknya dalam filem itu terperangkap pada usia 18 tahun.

3. Thor - perbezaan 7 tahun.


Chris Hemsworth, pelakon yang tinggi, kacak, berusia 28 tahun semasa pengeluaran filem pertama, Thor. Pada masa itu, pelakon tidak memerlukan sebarang solekan untuk kelihatan seperti God of Thunder Scandinavia. Tetapi dalam filem itu, Avengers: Infinity War, yang akan dikeluarkan pada tahun 2018, kita akan melihat Thor dengan cara yang sama sekali berbeza.

4. Indiana Jones - perbezaan 27 tahun.


Ini adalah watak yang telah lama di skrin. Pelakon, Harrison Ford yang memainkan watak utama dalam Indiana Jones dan Raiders of the Lost Ark berusia 39 tahun ketika filem itu ditayangkan pada tahun 1981.

5. Legolas - perbezaan 13 tahun.


Elf muda yang dimainkan oleh Orlando Bloom mula-mula muncul di The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring pada tahun 2001. Filem itu langsung menjadi legenda. Pada usia muda 24 tahun, Bloom tidak mempunyai masalah melakonkan watak itu. Walau bagaimanapun, ia menjadi lebih sukar baginya untuk memainkan peranan pada tahun 2014 apabila filem terakhir, The Hobbit: The Battle of the Five Armies sejak pelakon itu sudah berusia 37 tahun.

6. Dominic Toretto-perbezaan 16 tahun.


Vin Diesel nampaknya tetap sama dalam setiap filem Fast and the Franchise Furious. Dalam filem pertama Fast and Furious ditayangkan pada tahun 2001, Vin Diesel berusia 34 tahun. Apabila Fate of the Furious ditayangkan pada 2017, bintang aksi sudah berusia 50 tahun. Dia kelihatan hebat walaupun berusia 50 tahun.
Dikuasakan oleh Blogger.