Header Ads

Gaya adalah penting dalam sesebuah filem, ini 6 gaya pelakon yang kelihatan berbeza setelah diubah.


Beberapa  watak begitu terkenal dan membuatkan kita tidak dapat membayangkan jika mereka mengubah imej mereka.

1. Jack Sparrow, Pirates of the Carribean


Kapten Jack Sparrow selalu kelihatan seperti rastaman dengan janggut yang berikat. Imej dia diubah dengan rambutnya yang lurus dan bewarna perang.

2. Voldemort, Filem Harry Potter


Penjahat utama di kalangan penyihir tidak bertuah sangat, dan mungkin itulah sebabnya mengapa dia kehilangan semua rambutnya. Imej dia diubah dengan memberikan hidung kepada Voldemort. Sekarang itu lebih baik, bukan?

3. The Joker, The Dark Knight


The Joker, yang dimainkan oleh Heath Ledger, pasti menarik, tetapi solekannya tidak begitu kemas. Wajah Joker diubah sedikit. Sekarang ia lebih kemas, dan tidak lagi menakutkan.

4. Dumbledore, Filem Harry Potter


Profesor Dumbledore, berbeza dengan rakannya yang lama Tom Riddle, mempunyai rambut yang besar dan janggut panjang. Imej dia diubah dengan memendekkan rambut dan membuang cermin mata yang terkenal.

5. Legolas, The Lord of the Rings


Legolas mungkin memenangi hadiah untuk anugerah lelaki berambut perang yang paling tampan dalam sinematografi global. Imej dia diubah dan dia kelihatan baik walaupun dengan rambut gelap. Tetapi dengan rambut seperti ini, Orlando Bloom tidak akan membintangi filem The Lord of the Rings tetapi mungkin filem King Arthur.

6. SpidermanDaripada semua wira-wira, Spider-Man mempunyai kostum paling simple- hanya ada bahan tambahan di atasnya. Tetapi nampaknya kacamata Spidey kelihatan seperti kening untuk seorang gadis moden.
Dikuasakan oleh Blogger.