Header Ads

Bersolek mampu mengubah wajah kita, ini 7 selebriti yang hampir tidak dikenali apabila tidak bersolek.Keajaiban bersolek dapat mengubah  penampilan seseorang seolah olah mereka mempunyai imej yang baru.

1. Gal Gadot


Apabila dia tidak menyelamatkan dunia sebagai Wonder Woman, Gal Gadot lebih suka menghabiskan waktunya dengan 2 anak perempuannya. Walaupun tidak diiktiraf berbanding dengan watak Wonder Woman, Gal masih kelihatan menakjubkan dalam gambar ini sambil menonton The Cat in the Hat dengan anak perempuannya.

2.  Jenniffer Lopez


Jennifer Lopez, atau J.Lo , adalah seorang wanita yang gemar memakai topi. Dia seorang pelakon, penyanyi, penari, dan pereka fesyen. Dalam gambar ini, kita dapat melihat dia sebelum pertunjukan.

3. Britney Spears


"Puteri Pop" dianggap sebagai ikon pop dan dikreditkan dengan kebangkitan pop remaja. Walaupun kita jarang dapat melihatnya tanpa solekan, nampaknya dia lebih suka tidak bersoleh apabila di rumah. Masih cantik, bukan?

4. Carrie Underwood


Pemenang 3 Grammys, Carrie Underwood adalah kombinasi unik kecantikan dan bakat. Walaupun tidak dapat dikenali kerana tiada solekan, dia kelihatan cantik dalam gambar ini walaupun dalam keadaan berpeluh di gym.

5. Cindy Crawford


Sebagai salah satu model supermodel yang paling popular pada tahun 1980-an dan 1990-an, Cindy Crawford telah dipaparkan di liputan majalah paling berprestij termasuk Elle, People, dan Vogue lebih daripada 500 kali. Berikut adalah gambar yang jarang untuk kita lihat.

6. Drew Barrymore


Drew Barrymore tidak bersolek apabila dia tiada penggambaran. Tanpa bersolek dia kelihatan comel berbanding bersolek yang membuatkan dia kelihatan seksi.

7. Tyra Banks


Tyra Banks telah disenaraikan sebagai salah satu daripada orang yang paling berpengaruh oleh Time. Ia adalah kekuatannya yang membantu dia membuat keputusan untuk berkongsi selfie tanpa bersolek di Instagram.

Dikuasakan oleh Blogger.