Header Ads

Berkahwin dengan selebriti kesukaan adalah impian semua orang, ini adalah 6 peminat bertuah berikut.Sekali dalam seumur hidup, ada di antara kita yang berpeluang bertemu dengan pelakon atau penyanyi kegemaran kita. Tetapi disini adalah mereka yang bertuah kerana dapat berkahwin dengan selebriti kesukaan mereka!

1. Jessica Alba dan Cash Warren


Warren bertemu dengan gadis impiannya pada set Fantastic Four pada tahun 2005 di mana dia seorang pembantu pengeluaran. Ia adalah kejutan kepada ramai bahawa Jessica, pada kemuncak kemasyhurannya, jatuh cinta dengannya. Selepas beberapa pertemuan pertama mereka, mereka berdua tahu mereka sudah jatuh cinta. Selepas 4 tahun, mereka berkahwin di LA.

2. Julia Roberts dan Danny Moder


Moder bertemu Roberts pada set filem The Mexican pada tahun 2000 di mana dia bekerja sebagai jurukamera. Moder sudah berkahwin tetapi cinta tidak mengenal batas. Mereka berkahwin pada tahun 2004 di New Mexico selepas perceraian Moder. Sekarang mereka adalah ibu bapa kepada tiga anak iaitu Hazel, Phinnaeus, dan Henry.

3. Tom Cruise dan Katie Holmes


Katie Holmes pernah menjadi peminat terbesar Tom Cruise. Salah seorang bekas rakan sekelasnya dari sekolah Katolik mendakwa Katie menyimpan foto-fotonya dalam buku teksnya. Dia kemudian menyatakan dalam wawancara beliau berapa banyak kali yang dia mahu berkahwin dengannya. Impiannya menjadi kenyataan pada tahun 2006. Malangnya, perkahwinan itu berlangsung hanya 6 tahun - pasangan yang indah itu bercerai pada tahun 2012 ketika Katie jemu dengan minat Tom terhadap Scientology.

4. Nicolas Cage dan Alice Kim


Alice dan Nicholas bertemu di restoran tempat dia bekerja sebagai pelayan pada tahun 2004. Mereka berkahwin pada tahun yang sama. Tetapi malangnya pasangan ini berpecah pada tahun 2016 - selepas 12 tahun berkahwin.

5. Patrick Dempsey dan Jillian Fink


Patrick bertemu dengan peminat dan cinta hidupnya di salon rambut di mana bintang TV itu membuat janji untuk memotong rambutnya. Pasangan itu berkahwin pada tahun 1999. Dia masih menggayakan  rambut Dempsey - sebagai penggaya rambut dan isterinya!

6. Adam Sandler dan Jackie Sandler


Jackie adalah peminat dalam karya bintang ini dan selepas rakannya,  dia mendapat peluang untuk berlakon bersama Adam di Big Daddy pada tahun 1999. Cinta mereka berkembang pada set filem dan mereka berkahwin pada tahun 2003. Dia juga memeluk agama Yahudi untuknya. Hari ini, mereka mempunyai 2 anak perempuan cantik iaitu Sandy dan Sunny.

Dikuasakan oleh Blogger.