Header Ads

Rutin solekan yang betul membantu anda lebih cantik, 11 kecantikan yang akan merevolusikan makeup andaKecantikan dan solek menawan dunia laman web rangkaian sosial, yang menawarkan alternatif yang berdaya maju untuk peningkatan pembedahan.

1. Menggabungkan lip gloss dengan warna kuku


Ini mungkin salah satu teknik lain dari yang lain dan paling mudah. Kita semua mahu perlawanan warna sempurna untuk kedua-dua bibir dan kuku kita. Gunakan lip gloss anda atau gincu. Sapukan pada setiap kuku, kemudian tutup dengan 2 lapisan atas kot. Selesai! Anda mempunyai diri sendiri satu perlawanan yang sempurna untuk bibir dan kuku anda!

2. Bulu mata yang berkedut dengan pengering rambut


Untuk membuat bulu mata bergulung bertahan lebih lama, gunakan pengering rambut , kemudian panaskan bulu mata palsu dengan pengering rambut. Biarkan ia menyejuk sedikit, dan kemudian gunakan seperti biasa.

3. Gincu Crayon


Krayon anak-anak anda boleh menjadi gincu anda! Campuran dengan minyak kelapa (atau minyak semula jadi lain), dan sapukan pada bibir anda. Anda juga boleh bermain dengan pencampuran warna

4. Bibir mungil 


Pembesaran bibir, dengan semua jarum dan darah, boleh menakutkan sesiapa sahaja. Tetapi ada cara mudah untuk membuat bibir anda mungkil hanya mengambil garpu, dan perlahan-lahan mencucuk bibir anda. Ini akan meningkatkan peredaran darah dan membuat mereka kelihatan lebih seksi. Kemudian gunakan lipstik atau lip gloss anda.

5. Penyingkiran tempat gelap pada tubuh badan 


Produk penyingkiran bulu-bulu lelaki begitu baik sehingga wanita juga boleh menggunakannya. Sebagai contoh, bintik-bintik gelap di bawah ketiak anda boleh dengan mudah diputihkan dengan menggunakan Nivea Men Dark Spot Reduction Cream.

6. Ubat gigi + soda pembakar untuk jerawat


Jika anda bosan dengan jerawat di zon T anda, campurkan sedikit ubat gigi dengan baking soda. Gunakan berus gigi baru untuk perlahan-lahan menggosokkannya ke dagu, hidung, dan dahi selama beberapa minit. Kemudian basuhnya dengan air suam.

Campuran menghilangkan bintik hitam dan membersihkan kulit minyak tambahan. Waspadalah bahawa ubat gigi mungkin tidak sesuai untuk kulit sensitif. Jika anda mengalami ruam atau kegatalan, hentikan penggunaan dengan serta-merta.

7. Taming rambut yang mencacak 


Jika anda telah memutuskan untuk pergi untuk mendandan rambut pasti akan ada rambut yang akan mencacak dan menyebabkan seseorang itu kurang berkeyakian , gunakan berus gigi baru untuk kemaskan atau rapikan lebihan rambut yang mencacak . Selesaikan rupa dengan semburan rambut.

8. Eyeliner kucing yang sempurna dengan pin bobby


Bobby pins boleh berguna apabila mencipta hairdos yang hebat, tetapi mereka juga merupakan penyelesaian untuk eyeliner kucing yang sempurna. Sapukan eyeliner cecair di hujung pin bobby, dan tekan pada kulit anda. Kemudian warna di dalam bentuk, dan selesaikan selebihnya. Sempurna.

9. Cara Memotong Rambut Depan Dengan Bergaya 


Jika anda tidak mempunyai masa untuk pergi ke pendandan rambut, maka anda boleh cuba memotong rambut anda di rumah. Pisahkan rambut yang anda ingin potong, pusar sedikit, dan kemudian gunting dengan gunting. Sekarang anda hanya perlu membuat beberapa snip terakhir untuk membersihkan bentuknya. Selesai!

10. Ponytail jatuh Jika anda mahu ekor kuda anda kelihatan seperti tahun 1960-an, gunakan 2 pin bobby di bawahnya. Pengangkut segera!

11. Pengurangan kemerahan jerawat


Jerawat yang tidak dijangka sentiasa sakit. Gunakan penyelesaian eyedrop untuk mengurangkan kemerahan dan bengkak. Sapukan satu atau dua titis ke pad kapas, dan tekan pada jerawat. Biarkan selama beberapa saat, dan kemudian keluarkan. Jerawat akan kurang merah dan bengkak.


Dikuasakan oleh Blogger.