Header Ads

Tidak semua kemahsyuran itu berkekalan selamanya, berikut 4 pelakon remaja yang sudah tenggelam di HollywoodMenjadi kaya, berjaya dan terkenal selalu menjadi tanggungjawab yang besar, dan tidak ramai yang  kuat untuk membawa beban kemasyhuran, terutama jika mereka menjadi bintang dari apa-apa bidang.

Tidak hairanlah ia amat sukar bagi anak-anak kecil, yang biasanya menjadi terkenal dalam satu hari dan kehilangan peluang untuk mempunyai masa kanak-kanak yang normal, yang akhirnya membuat mereka tidak mampu hidup normal.

Berikut adalah senarai bintang kanak-kanak yang pernah menggegarkan dunia dalam bidang masing-masing

1. Macauley  Culkin
Sekiranya anda berfikir tentang seorang kanak-kanak yang berjaya mengukir namanya, mungkin anda akan teringat kepada wajah ini. Selepas kejayaan hebat Home Alone, Macaulay Culkin menjadi pelakon berbayar tertinggi di Hollywood. Malangnya karier beliau dibunuh oleh bapanya sendiri yang memanipulasi hasil pendapatan beliau.

2. Edward Furlong


Beliau pernah memegang watak John Connor dalam cerita Terminator 2: Judgement Day. Beliau terlibat dengan dadah keras, alkohol dan masalah dengan undang-undang meninggalkan kerjaya tanpa peluang. 

Dia telah ditangkap berkali-kali kerana keganasan rumah tangga: pertama isterinya, kemudian setiap gadis yang dia mula berkenalan memfailkan perintah penahanan terhadap Edward, yang berulang kali melanggar perintah mahkamah.

3. Lindsay LohanPada usia 3 Lindsey telah bekerja di sebuah agensi pemodelan pengiklanan semua jenis barangan dari pakaian kanak-kanak ke pizza. Pada usia 10 dia mendapat bahagian pertama dalam sebuah sitkom, dan pada tahun 1998 peranan kembar dalam The Trap Parent membuatnya terkenal di seluruh dunia.

Kemudian ada Mean Girls, Freaky Friday dan beberapa album muzik yang dia rekod cuba membuktikan dunia bahawa dia berbakat dalam segala-galanya. Tampak seperti masa depan yang hebat sedang menunggu dia dan seluruh dunia berada di kakinya. 

Namun sekarang kita mengenali dia untuk beberapa bakat lain yang begitu ingin berkongsi dengan kami akhir-akhir ini.

4. Drew BarrymoreDrew Barrymore memulakan kerjayanya apabila dia tidak pernah 1. Pengalaman TV pertama beliau adalah peranan dalam komersil makanan anjing pada usia 11 bulan, dan ketika dia berumur 5 tahun dia memulakan kerjaya di Altered States. 

Setahun kemudian, bahagian dalam Spielberg's ET menjadikannya pelakon kanak-kanak yang paling terkenal dan paling berjaya pada masa itu. Tidak seperti rakan-rakannya yang tidak bernasib baik yang berpecah di bawah tekanan kemasyhuran dan wang Drew hampir hancur oleh ibu bapanya sendiri. 

Bapanya, John Barrymore adalah seorang yang beralkohol, dan selepas dia meninggalkan keluarga, ibunya mula menggunakan Drew yang terkenal yang terkenal untuk dilepaskan ke klub malam New York, yang bukan tempat terbaik untuk membesarkan anak.

Dikuasakan oleh Blogger.