Header Ads

Setiap orang mempunyai keunikan mereka tersendiri, ini 8 orang menarik dengan warna kulit yang unikSetiap orang di luar sana mempunyai ciri-ciri menarik mereka sendiri yang menjadikannya unik. Orang-orang yang diterangkan di bawah ini telah menarik perhatian seluruh dunia .

Berkat warna kulit mereka yang luar biasa. Mereka sama sekali tidak malu dengan keunikan mereka, dan setiap satunya telah menjadi sensasi yang nyata.

1. Anastasia Zhidkova


Nastya Zhidkova, yang dipanggil gadis albino yang paling cantik di dunia, Dilahirkan di Rusia pada 1996. Model muda dan luar biasa ini telah mengubah wajah fesyen dan industri kecantikan di Rusia. Seorang penyanyi yang berbakat dan  kerap berkongsi kerjanya di YouTube.

2. Winnie HarlowPenampilan luar biasa Winnie (dia mempunyai vitiligo) menarik perhatian Tyra Banks. Dia melihat akaun Instagramnya dan menjemputnya untuk mengambil bahagian dalam musim ke-21 model Top Next Amerika, di mana wanita muda itu mengambil tempat ke-5.

Kini Winnie Harlow adalah wajah jenama pakaian kasual Desigual di Barcelona, bersama dengan model Brazil Adriana Lima.

3. Ava ClarkeAva Clarke adalah albino Afrika Amerika. Dengan rambut berambut perangnya, mata hijau-biru, dan bibir merah jambu, gadis ini menakluki dunia fesyen: gambar wanita ajaib ini telah muncul di halaman majalah fesyen seperti Vogue, Denim, dan VIP.

Menurut diagnosis doktor, wanita muda itu seharusnya sudah buta sekarang. Tetapi terima kasih kepada usaha ibu bapa Ava, dia membaca, bermain balet, dan bahkan berjaya menarik perhatian jurugambar terkenal.

4. Connie ChiuConnie Chiu dilahirkan di Hong Kong, dia adalah satu-satunya yang dilahirkan dengan albinisme. Kemudian Connie dan keluarganya berpindah ke Sweden, di mana dia dibesarkan, mempelajari seni liberal dan kewartawanan.

Pada usia 24 tahun dia memulakan kerjaya pemodelannya, dan hari ini dia juga seorang penyanyi jazz.Dia sering dijemput untuk tampil di acara utama dan di kelab jazz.

5. Lola ChuilLebih daripada 464,000 orang mengikutinya di Instagram.Lola tinggal di Los Angeles, belajar di sekolah menengah, dan berbicara 8 bahasa. Dia mempunyai bentuk kecantikan yang sangat luar biasa kulit arang hitam dan bibir, hidung dan mata yang elegan, yang kadang-kadang terlihat seolah-olah telah dicat.

Para pengikut Lola membandingkannya dengan Naomi Campbell yang muda, dan meramalkan bahawa dia akan mempunyai kerjaya yang berjaya sebagai model utama.

6. Stephen ThompsonSeorang lelaki Amerika, tidak pernah memimpikan kerjaya pemodelan. Tetapi pada suatu hari, nasib menolaknya dengan seorang jurugambar yang tersentuh oleh penampilan Stephen yang luar biasa.

Dia mengambil beberapa gambar, dan mereka dicetak dalam majalah dan begitu cerita kejayaan Thompson bermula. Foto-fotonya kini hadir di halaman majalah fesyen, dan dia dalam permintaan untuk kempen pengiklanan jenama terkemuka.

Pada tahun 2011, lelaki albino kacak menjadi wajah rumah fesyen Givenchy.

7. Nikia PhoenixModel Amerika Nikia Phoenix menonjol dari orang lain terima kasih kepada kulit gelap, rambut semula jadi, dan bintik-bintik yang menutupi seluruh tubuhnya. Penampilan wanita yang luar biasa itu dilihat oleh salah seorang ahli syarikat Pakaian Alternatif, yang menghasilkan pakaian berjenama.

Ketika Nikia pergi minum secangkir kopi di sebuah kafe kecil. Sejak itu dia menjadi wajah awam kempen pengiklanan oleh Coca-Cola dan Sasaran.

8. Khoudia DiopKhoudia Diop adalah seorang wanita Senegal berusia 19 tahun yang diperhatikan oleh agensi dan menawarkan kerja dalam perniagaan pemodelan. Sekarang dia telah menakluki Internet dengan gambar-gambarnya yang menakjubkan, yang membawa lebih daripada 235,000 pengikutnya di Instagram.

Khoudia mengilhami orang lain untuk menerima keperibadian mereka: "Jika anda bernasib baik untuk menjadi tidak seperti orang lain, jangan pernah berubah!"

Dikuasakan oleh Blogger.