Header Ads

Perasan tidak watak sesebuah cerita Hollywood hampir sama, mereka pasti mempunyai 6 ciri cliche iniMusuh sedang menyerang watak utama dalam filem seram, dan watak-watak memutuskan bahawa perkara terbaik untuk dilakukan ialah ... berpecah. Kami percaya bahawa jika anda mengumpulkan semua cliches filem bersama-sama, anda akan dapat membuat filem yang hebat.

1.  Semua ujian psikologi yang anda mesti lulus sebelum menjadi seorang anggota polis adalah sangat perlu tetapi akhirnya anda mendapat pasangan yang paling tidak sesuai dengan anda.2.  Di Hollywood, untuk pekerjaan sebagai ejen khas, PhD, pakar forensik, atau artis seni mempertahankan diri, pemohon biasa adalah wanita seksi cantik berusia 20-35 tahun.


3. Seorang penjahat boleh menipu sesiapa sahaja tetapi bukan seekor anjing. Anjing sentiasa tahu dengan siapa yang mereka perlu menyalak.


4. Perempuan yang pemalu, sociopathic menarik perhatian lelaki paling kacak.


5. Filem detektif adalah genre yang paling teruk jika anda perlu menggunakan bilik mandi. Sesiapa yang masuk ke sana mungkin akan mati dalam beberapa minit.


      6. Perkara yang boleh digunakan untuk membuka kunci: pistol, klip kertas, jepit rambut, kad kredit. Apa pun tetapi bukan kunci.


Dikuasakan oleh Blogger.