Header Ads

Memiliki kasih sayang yang sejati, ini 5 keinginan lelaki yang sayang dan ingin menjagamu


Pengetahuan umum bahawa kebanyakan wanita sentiasa berusaha untuk memenuhi permintaan teman lelakinya untuk dikasihi dengan tulus ikhlas.

Walaupun keinginan itu tidak selalu baik untuk wanita dan hubungan dibina. Kadang-kadang keinginan lelaki dan wanita ini melumpuhkan walaupun kelihatan tidak adil.

Sehingga ada perumpamaan wanita memanjakan wajahnya untuk mendapatkan cinta, sedangkan lelaki sebaliknya.

Tetapi tidak semua lelaki mempunyai keinginan yang aneh dan boleh menjatuhkan wanita. Lelaki yang sangat sayang dan ingin menjaga wanita itu pasti mempunyai hasrat yang baik juga.

Kadang-kadang keinginan lelaki yang baik ini yang dapat membentuk watak wanita menjadi lebih berhati-hati dan menghormati diri.

Apa keinginan lelaki? Wanita harus faham perkara ini.

1. Penampilan  bukan hanya untuk menjadi kemas, tetapi lelaki lebih suka wanita itu dapat menutup tubuhnya dengan baik


Memandangkan hari ini akan memakai pakaian tertutup walaupun, gangguan seksual masih berleluasa. Lebih daripada itu, anda juga berfikir, jika rupa yang kemas dan sopan adalah satu gambaran positif .

Boleh membuatnya lebih selesa bergaul dalam mana-mana persekitaran, termasuk keluarga dan rakan-rakan anda.

2. Dandan tidak perlu over, yang penting bersih dan menyenangkan kepada mata


Mungkin ini adalah salah satu bentuk rasa minat anda terhadap penampilan fizikal itu. Selepas semua dandanan  tidak dijamin dia menangkap mata, atau menunjukkan watak sebenar.

Hanya gunakan pelembap atau pelindung matahari, dan menggilap gincu yang membuatnya kelihatan bersih dan segar. Walaupun perlu pakaian berpakaian lengkap, ya mudah.

3. Teguhkan bukan sahaja dengan orang lain tetapi juga terhadap anda, biarkan diri anda menjadi sikap yang dijaga dan tidak sewenang-wenangnya


Anda adalah manusia biasa yang kadang-kadang hampir salah dan memerlukannya untuk mengingatkan dengan tegas. Seperti ketika anda duduk bersama, maka syaitan itu berhasil menghasut keinginan anda untuk mencium atau melakukan sesuatu yang tidak sesuai,  wanita mesti dapat menolak dengan tegas.

Kerana biasanya kanak-kanak perempuan lebih mudah membawa suasana, dan akhirnya sama-sama salah. Walaupun sekali salah, ia akan berada di sana untuk kesilapan seterusnya. Itulah sebabnya anda mahu gadis anda benar-benar teguh walaupun kasih sayangnya kepada anda benar-benar mendalam.

4. Boleh memilih persekitaran atau kawan yang baik dan tidak merosakkan dirinya


Dia boleh berteman dengan sesiapa sahaja, tetapi anda masih mahu dia dapat menyusun rakan dan persekitaran yang mempunyai tenaga positif.

Lagipun, persekitaran dan rakan-rakan telah menyumbang untuk membentuk watak semua orang. Sekurang-kurangnya rakannya tidak merosakkan.

Untuk asas harapan anda adalah jelas dari bimbang. Anda tidak mahu gadis anda kecewa apabila rakannya jelas mengambil kesempatan daripada kebaikannya.

5. Mempunyai prinsip yang membuat anda komited untuk hubungan yang sihat


Anda seperti pasangan dewasa lain yang membina hubungan dengan tujuan yang jelas dan bukan sekadar menyeronokkan. Sesungguhnya terdapat komitmen dari permulaan telah dipersetujui.

Tetapi kadang-kadang godaan adalah apa yang membuat anda lupa dengan komitmen untuk membina hubungan yang sihat. Oleh itu, lelaki anda berharap apabila anda menjadi seorang gadis yang mempunyai prinsip yang kuat.

Jika memang komitmen awal untuk sama-sama mendenakan diri anda sehingga anda berkahwin nanti, jadi sekarang sebanyak mungkin untuk menghalang keinginan yang lain.

Kerana hasrat lelaki yang benar-benar menyayanginya tidak sepatutnya, dan hasrat itu mesti mempunyai impak yang baik untuk anda atau untuknya
Dikuasakan oleh Blogger.