Header Ads

Lumrah seorang lelaki gemar melihat kejelitaan wanita, 10 perkara yang membuat lelaki tidak berkelip mataKeseksian wanita boleh menjadi sukar difahami tetapi sangat mudah. Ia wujud dalam diri kita saat kita dilahirkan, tetapi beberapa wanita tidak pasti bagaimana menggunakannya.

Beberapa helah bahawa mana-mana wanita boleh dengan mudah mendapat manfaat dan bahawa lelaki tidak dapat menahannya.

1. Ketawa dan senyuman yang ikhlasRamai kanak-kanak perempuan takut bahawa senyuman lebar boleh merosakkan imej mereka. Pada hakikatnya, tidak begitu semua lelaki memuja wanita yang mengekspresikan emosi mereka dengan bebas dan terbuka.

2. Memakai kasut tumit tinggiSesetengah wanita tidak suka tumit, dan ada yang tidak dapat membayangkan sehari tanpa mereka. Tetapi jika seorang wanita memutuskan untuk memakai kasut tumit tinggi, dia mesti memastikan gaya berjalan lancar dan cantik. Jika tidak, sihir mereka akan hancur sepenuhnya.

3. Natural-look 


Bahagian yang lebih kuat dari manusia suka kecantikan semulajadi, bukan lapisan asas dan blushes. Mereka mengatakan mereka gembira ddilihat tanpa sebarang solek, dan walaupun memakai lapisan tipis BB-krim di wajah kami dan bulu mata ditutup dengan mascara.Dan ianya rahsia .


4. Apabila seorang wanita sedikit menggigit bibirnyaSeorang lelaki akan merasa sayang terhadap anda, dan pada masa yang sama bibir anda akan menarik perhatiannya.

5. Apabila seorang wanita memakai baju lelaki
Anda akan kelihatan bersahaja dan berani . akan membuatkan para lelaki lebih terpegun .

6. Kulit licin
Tidak ada yang lebih seksi daripada seorang wanita dengan kulit licin. Ia bukan tanpa alasan bahawa wanita mula menghilangkan rambut tubuh pada zaman tamadun purba, seperti orang Rom dan Mesir.

7. Pandangan yang lebih bahu
Melihat misteri di atas bahu mempunyai sihir tersendiri. Ia adalah untuk alasan yang baik bahawa poster pengiklanan dari abad keemasan sekarang ini melihat kita dengan cara ini.

8. Gaya mengikat rambut 
Gaya rambut sedemikian menjadikan keseluruhan imej anda lebih berorientasikan dan, pada masa yang sama, panas. Ia juga menunjukkan leher dan telinga anda, yang biasanya dilindungi oleh rambut anda.

9. Suara seksi
Lelaki terpesona oleh suara bernafas yang tinggi seperti Marilyn Monroe. Yang sezamannya memberitahu bahawa lelaki yang terjejas seperti Viagra.

10. Memakai warna lipstick terang Bibir terang yang terang dan terang adalah salah satu tanda paling menarik dari daya tarikan wanita.

Dikuasakan oleh Blogger.