Header Ads

Excited dengan benda baru dan viral, ini 5 perkara orang malaysia sanggup beratur


Sebagai orang Malaysia, kita memang akan excited lebih bila nampak benda free, baru dan ‘viral’.

Lepastu, mula lah ajak kawan sampai sanggup beratur panjang demi mendapatkan apa yang digilakan tu!

Sampaikan, ada yang rela ponteng kelas, tak datang presentation, mintak cuti dan sampai ada yang beli MC (opss) semata-mata nak beratur panjang jadi yang terawal! Kang lambat ramai orang, melepas atau habis pulak.

Sejauh mana kegigihan korang tu? Jom check out 5 perkara yang orang Malaysia memang ‘gila’ nak dapatkan sampai sanggup beratur panjang.

1. Beli makanan yang tengah trend. Sanggup ni cari sampai pusing satu Malaysia!



2. Sale tudung, baju atau make-up. Perempuan memang gigih, kadang siap bawak member!



3. Beli tiket bola. Ada yang start beratur awal pagi!



4. Beli smartphone baru launch



5. Nak signature artis. Lagi-lagi artis Kpop!


Dikuasakan oleh Blogger.