Header Ads

Risk Your Life game legend yang mengasyikkan, sapa pernah main?ARTIKEL pada kali ini adalah untuk berkongsi dengan korang semua sebuah permainan komputer atas talian (online computer games) khas untuk korang semua pembaca setia blog. Nama penuh permainan komputer ini ialah Risk Your Life 2 (RYL2). Permainan ini memerlukan korang semua mendaftarkan akaun secara percuma. Selain itu anda juga perlu memuat turun game client permainan komputer ini.

Permainan komputer ini memang sesuai dimainkan oleh mereka-mereka yang meminati permainan komputer terutama yang suka mengadap komputer 24 jam kerana permainan ini memang mengasyikkan. Setiap hari pemain baru RYL2  ini terus bertambah, dan ia terus mendapat sambutan hangat, jadi anda bila lagi nak memulakan pengembaraan yang mengasyikkan dengan RYL2 ini.Sebagai pengetahuan korang semua RYL 2 ini merupakan platform RYL yang menggunakan official server dan ada juga yang private server.Lebih ramai yang bermain dengan privater server kerana percuma.Korang juga diberi peluang untuk membeli beberapa item untuk permainan ini. Jadi bagi mereka yang kurang berkemampuan usah bimbang mereka juga dapat bermain permainan komputer atas talian ini. Search je Google.

RYL2 ini merupakan permainan yang diminati oleh semua lapisan dari yang masih kanak-kanak hingga dewasa, kira RYL2 ni game legend la. Di dalam RYL2 ini mempunyai 2 character seperti HUMAN dan AKKAN, keduanya dibagi menjadi spesialisasi masing-masing dalam bertarung antaranya :


HUMAN : Betuk Manusia Biasa

1. Warrior
2. Deffender
3. Assassin
4. Archer
5. Socerer
6. Echanter
7. Cleric
8. Priest


AKKAN : Bentuk Lagenda ORC Didalam Dongeng

1. Attacker
2. Templar
3. Gunner
4. Rune Officator
5. Life Officiator
6. Shadow Officiator
Dikuasakan oleh Blogger.