Header Ads

Anda pasti akan terkejut siapa kah lelaki yang melakonkan watak badut dalam cerita seram "IT"Bagi sesiapa yang belum lagi menonton cerita "IT", ini adalah sejarah bagaimana cerita ini terhasil. Cerita ini hanyalah rekaan fiksyen semata-mata, ia nya bermula daripada hanya untuk menakutkan kanak-kanak untuk tidak keluar malam.

Ia cerita genre seram yang menggunakan watak badut sebagai makhluk jahat. Di bandar bernama Pennywise, badut ini hanya akan keluar setiap 27 tahun untuk makan. Badut ini adalah satu entiti jahat yang memakan ketakutan kanak-kanak.

Pada tahun yang ke 27, badut ini akan menjalankan tugasnya untuk menculik ramai kanak-kanak untuk di jadikan bekalan makanan nya untuk 27 tahun yang seterusnya. Orang dewasa yang tidak rasa ketakutan hasil daripada badut ini, tidak dapat melihat segala insiden yang di hasilkan oleh badut ini.

Cukuplah sekadar itu kami menceritakan tentang "IT", kalau anda ingin tahu lebih, silalah menonton wayang ini.

Apa yang kami ingin ceritakan adalah tentang pelakon yang membawa watak badut dalam cerita 'IT' ini. Anda pasti akan terkejut kerana wajahnya memang paling sesuai untuk melakonkan watak ini.
Ini adalah Bill Skarskgard, dan beliaulah yang melakonkan watak hantu badut. Pelakon ini berumur 27 tahun dan berwarganegara Sweden. Beliau juga telah berlakon di dalam cerita Atomic Blonde Allegiant, Hemlock Grove dan cerita-cerita seram yang lain di dalam Netflix.Dikuasakan oleh Blogger.