Header Ads

Anak-anak suka menonton cerita Disney? anda pasti akan terkejut kerana ia ada unsur seks!


Anda semua pasti perna menonton cerita kartun hasil produksi Disney. Disney terkenal dengan menghasilkan cerita yang sesuai untuk kanak-kanak. Tetapi apabila kanak-kanak ingin melihat wayang Disney, sudah pasti ibu dan bapa nya perlu ikut sekali.

Ini adalah beberapa perkara yang tidak sepatutnya di tayang kan dalam cerita Disney kerana berunsurkan seks. Tetapi perkara ini mungkin tidak dapat di fahami oleh kanak-kanak. Ibu dan bapa pasti dapat memahaminya.

1. The Emporer's New Groove


Dalam cerita ini, watak Kronk terpaksa tidur di bawah khemah yang kecil dan tidak bersesuaian dengan badannya. Tetapi kedudukan khemah ini betul-betul berada di kemaluannya.

2. Muppets Tresure Island


Cerita ini seperti Sesame's Street, ia menayangkan watak-watakl dengan hanya menggunakan patung tangan iaitu 'Muppet'.

Ini ada lah satu contoh di mana Disney ada masukkan unsur-unsur seks. Patung babi perempuan yang bernama 'Piggy' ini akan memanggil nama watak si katak iaitu 'Long John', tetapi perkataan 'Long' itu di panjangkan.

3. Cars 2


Pasti ramai yang pernah menonton cerita Cars ini. Dalam adegan ini, kereta hitam ini bernama 'Lemon'. Biasalah, dia yang mengadakan pesta atau 'Party' untuk menyambut kemenangan Lightning Queen. Maka pesta beliau di beri nama "The Lemon Party".

Tetapi ramai yang tidak tahu, sebenarnya "Lemon Party" ini adalah pesta seks beramai-ramai untuk lelaki tua. Dimana 3 orang lelaki tua akan melakukan seks bersama-sama, itu lah yang dinamakan "Lemon Party". Jijik bukan!

4. Ratatouille


Adegan ini mungkin ada yang tidak perasan, ianya apabila watak lelaki 'Linguini' ingin memberitahu kepada perempuan yang disukai nya 'Colette' tentang rahsia masakan beliau.

Linguini mengatakan rahsia itu sebagai "a tiny truth" yang bermaksud rahsia yang kecil. Sejurus selepas Linguini mengatakan itu, Colette terus pandang pelik kepada kemaluan Linguini seperti apa yang dia faham, sebenarnya kemaluan Linguini adalah kecil.

5. Toy Story 3


Apabila patung beruang 'Lotso' memasukkan mulut 'Mrs.Potato Head' yang mudah tertanggal itu kedalam mulutnya. Suami 'Mrs.Potato Head' mengatakan "pulangkan semula mulut itu, kerana mulut itu hanya untuk aku". Anda faham-faham lah sendiri.

6. Frozen


Apabila tayangan ini di siarkan di US, ramai penonton dewasa yang ketawa apabila "Anna" menyebut ayat di atas. Kerana "Foot size" ataupun size kaki sering di kaitkan dengan saiz kemaluan lelaki.

7. Hocus Pocus


Ayat ini pula memang mudah di fahami dan memang dikaitkan dengan seks.

Jadi bagaimana? pasti anda tidak perasan dengan adegan-adegan ini bukan. Jika kita yang dewasa ini yang menonton mungkin boleh di terima lagi. Tetapi apa kata kita jika anak-anak kecil yang menonton adegan seperti ini.

Pada mulanya mungkin mereka tidak faham. Tetapi biasa lah, apabila ianya cerita Disney, sudah pasti anak-anak kita akan menonton nya berulang kali. Lama-kelamaan, perkara yang kita tidak perasan ini akan mempengaruhi minda anak-anak kecil.
Dikuasakan oleh Blogger.