Header Ads

Uji diri anda dengan cara anda membawa beg, anda akan terkejut dengan keputusannya.


Mari cuba ambil ujikaji ini untuk mengetahui kebenaran tentang diri anda. Cara nya amat mudah, anda hanya perlu memilih satu cara membawa beg dalam kehidupan seharian anda.

Jawapan akan diberikan.


No.1
Jika anda memilih untuk menyandang beg, mungkin anda adalah seorang yang sentiasa bersedia untuk mengembara dan boleh pergi kemana jua bila-bila masa.

Anda juga seorang yang sangat prihatin terhadap sesuatu perkara dan terhadap orang lain, membuatkan ramai orang yang mahu mengekori bersama anda.


No.2
Anda memilih untuk memegang beg, bermaksud anda seorang yang suka untuk memastikan anda mempunyai kuasa terhadap sesuatu perkara.

Anda sangat suka untuk berbincang dan anda juga ada idea anda yang tersendiri dalam perkara-perkara tersebut. Anda boleh memberitahu kebenaran tentang orang di sekeliling anda jika mereka ingin tahu.


No.3
Anda suka selimpang beg di sebelah sahaja, bermaksud anda seorang yang suka membaca, kerana posisi beg itu embuatkan anda mudah untuk mengambil buku bila-bila masa.


No.4
Anda suka selimpang kan beg anda melepasi dada dan ke sisi, bermaksud anda seorang yang berhati-hati. Anda seorang yang agak suka untuk menunjukkan apa yang anda ada, dan anda juga seorang yang pemurah.

Tetapi anda perlu berhati-hati kerana sikap anda yang pemurah dan menunjuk itu akan membuatkan orang lain untuk mengambil kesepmatan terhadap anda.


No.5
Anda suka mengantungkan beg anda dileher dan beg itu berada dihadapan anda. Anda seorang yang pantas berfikir dan kreatif pada masa yang sama juga.

Mengapa dikatakan begitu, adalah kerana anda seorang yang berfikir luar dari kotak, dan anda lebih suka kelihatan berbeza daripada orang lain. Tapi memang pelik la kalau bawa beg macam ini.
Dikuasakan oleh Blogger.