Header Ads

Transformasi hebat pelamin sebelum dan selepas, bagi anda yang akan tamatkan zaman bujang tak lama lagi


Sejak kebelakangan ini ramai generasi muda yang akan menamatkan zaman bujang mereka dengan perkahwinan, jadi tentunya ada yang masih terfikir-fikir apa tema atau jenis pelamin yang anda mahukan sewaktu itu.

Jadi, kami bawakan beberapa gambar transformasi sebelum dan selepas dari Butik Pengantin Setia yang telah menjadi viral pada baru-baru ini. Jadi anda boleh lihat dulu gambar-gambar ini, sekiranya ada yang berkenan dihati anda boleh dapatkan nombor telefon butik tersebut di akhir artikel ini.

Jom kita tengok hasil kerja yang menarik mereka di bawah ini:-

#1- Ruang tamu rumah yang kecil, bertukar menjadi pelamin yang cantik untuk si raja sehari
#2- Bukan setakat itu sahaja, malah mempunyai luas yang memanjang juga dapat diperhiaskan


#3- Tentunya dihari persandingan anda nanti akan kelihatan lebih cantik dengan gabungan  gubahan Butik Pengantin Setia


#4- Sekiranya tema anda inginkan yang berwarna putih suci, mungkin ini boleh letakkan dalam checklist anda.


#6- Jom kita tengok lagi


#7- Set jambangan bunga yang diatur tersusung menjadikan pelamin ini kelihatan cantik dan kemas. Juraian langsir yang diikat rendah menghasilkan efek 'flowy'.


#8-  Gantikan hiasan buga di pelamin anda dengan meletakkan hantaran di sisi kerusi pelamin anda. Tambahkan pencahayaan dengan meletakkan platform berlampu sebagai tapak pelamin anda. #9-  'Outdoor akad nikah'? Sangat cool. Dengan ini, lebih ramai hadirin boleh menyaksikan perkahwinan anda. Hiasan minimal pada backdrop dipadankan dengan hiasan sekitar kerusi pelamin dengan bugaan dan dekorasi yang ceria.
 #10


#11


#12

#13


#14


#15

#16

#17

Sekiranya melalui gambar- gambar yang anda telah lihat ini ada yang akan berkenan atau ingin berbincang tentang gubahan yang sesuai dengan tema yang anda ingin lakukan, Anda boleh hubungi ditalian : 01139110540 / 0195297993 
FB : Butik Pengantin Setia
IG : @butiksetia

Dikuasakan oleh Blogger.