Header Ads

Teknik-teknik penyamaran yang orang biasa tidak tahu boleh terjadi.


Teknik penyamaran atau camouflage adalah satu teknik syang selalu di lakukan oleh askar untuk menyembunyikan diri dan nampak sama seperti  keadaan sekeliling.

Tetapi, kita juga boleh menyamar dengan keadaan sekeliling. Elok jugak belajar benda-benda macam ini. Senang nak lari dan menyorok kalau terserempak dengan bekas kekasih. 😂

1. Ada berapa bag dalam kereta ini?

2. Ada berapa orang atas katil ini?

3. Mak, mana biskut adik?

4. Ada berapa ekor kambing dalam gamabr ini?

5. Cuba cari kunci untuk tombol pintu ini?

6. Tak apa lah adik, tak berapa jadi la teknik penyamaran kau.

7. Ni serangga apa dowh?

8. Ni lagi satu, serangga apa dowh?

9. Gadis-gadis di luar sana, check la dulu kasut anda. Kalau kasut kene pijak dengan orang lain, free-free je orang tu dapat maki korang.

10. Sama lah macam gambar di atas.

11. Bang, nampak sangat stokin abg buat dari karpet tu. Agak-agak la nak saving pun.

12. Letak lah harga murah macam mana pun. Kalau orang tak nampak barangnya, macam mana nak beli.

13. Kalau anda hebat, cuba lah cari Iphone  dalam gambar ni.

Dikuasakan oleh Blogger.