Header Ads

Lelaki ini adalah seorang Pedophile. Tetapi masih ada para perempuan yang mahukan diri beliau.


Apakah pendapat anda tentang jenayah Pedophile, iaitu penjenayah dengan perempuan bawah umur. Sudah pasti ramai di antara kita yang akan berasa jijik dengan penjenayah seperti ini. Jika seorang peragut pun boleh di hentak sehingga mati, apa lagi seorang penjenayah pedophile.

Tetapi, apa pula pandangan anda jika penjenayah pedophile itu seorang lelaki yang tampan, kacak dan sasa.

Ini yang menjadi kemusykilan kami apabila terlihat satu post daripada seorang penjenayah pedophile, yang sudah terang-terang menyatakan kesalahannya itu, malah sudah di tangkap kerana jenayah beliau. Tetapi penerimaan gadis-gadis di luar sana amat berbeza dengan pandangan kami.


Bagaimana? kacak bukan. Di status Tinder beliau, sudah terang di nyatakan bahawa beliau sudah 3 kali diakui bersalah kerana merogol kanak-kanak bawah umur.

Lihat apa tindak balas perempuan-perempuan ini.

1. Julia 2. Molly
 3. Annalena


 4. Lexi

Ini antara beberapa tindak balas perempuan terhadap diri beliau. Sebenarnya ada banyak lagi perempuan yang membalas, tetapi kami hanya ambil beberapa yang lebih menggalakkan diri mereka untuk melakukan seks bersama beliau.

Jika anda ingin tahu, lelaki ini jugalah yang membuat post tentang perempuan-perempuan ini. Beliau sangkakan tiada siapa yang akan melayan dirinya, tetapi reaksi yang berbeza dari para perempuan ini yang membuatkan dirinya amat terkejut.

Hanya kerana mukanya yang kacak dan badan sasa, para perempuan ini telah mengabaikan kes-kes jenayah yang telah di lakukan oleh beliau.

Apa pendapat anda?
Dikuasakan oleh Blogger.