Header Ads

Kenapa lelaki lebih senang move on dari perempuan lepas gaduh, mari lihat perkongsian dari twitter ini


Lelaki perempuan yang berpacaran kalau bergaduh tu, siapa yang akan lebih cepat move on? Mungkin anda sendiri tahu jawapannya kan. Jadi, bila tengah nak move on tu mostly perempuan akan banyak emosi dengan tanya kepada kawan soalan "kenapa dia buat aku macam tu? dia dah tak sayang aku ke? dia dah ada perempuan lain ke, lawa sangat ke perempuan tu?.

Jadi, di twitter satu isu yang dibangkitkan oleh saudari "tyaedros" berkenaan dengan kenapa lelaki senang sangat ingnore perempuan after gaduh? Macam mana korang buat, Tips please. Jadi mari kita sama-sama lihat apa idea lelaki berkenaan dengan isu tersebut.


#1- "Selalunya after gaduh thet will act like nothing happen"

#2-" Bergantuing kepada masalah, kalau benda tu remeh, there's no need untuk pujuk - Nazeef"

#3- ""benda remeh kalau dikumpulkan benda tu boleh jadi isu tau- Tia"

#4- "and jangan risau. Nanti dah kahwin you'll get all of his attention. Sebab time tu, you're his first priorities. Sabar is the key- Nazeef"


 #5-"bila bagi masa secara tak lansung lagi sakit kan hati tau dan esoknya tak akan ok- Tia"


#6-" perempuan faham-faham jelah, jangan kata love, segala isi emoji dari pelangi sampai monyet semua tak berkesan- x ED"

 #7-" Yup, perempuan prefer lelaki pujuk diorang but man doen't get this idea lol- Girlgrouplover"

 #8-" senangnya laki settlekan masalah. nak tukar jantina lah haha- tia"

 #9- Kalau pujuk nanti gaduh balik, perempuan mesti nak selalu menang, kami bukan ignore, tapi kami malas nak layan tajuk remeh



Dikuasakan oleh Blogger.