Header Ads

Kalau anda hebat dengan tangan anda. Cuba buat 6 benda ini.



Tangan kita ini memang multi-purpose. So hari ini kami nak anda exercise kan tangan dan jari anda. Cuba buat ikut seperti gambar di bawah. kalau anda boleh buat sampai no.6, anda memang power.







Kalau satu pun daripada gambar-gambar tu anda tak boleh buat. Anda boleh cuba ikut gambar yang terakhir ini. Yang ni memang confirm boleh buat.



Dikuasakan oleh Blogger.