Header Ads

Sila pilih No. melalui imej ini yang anda rasa paling bahaya, lihat jawapannya


Kita yang tentukan apa pilihan kita sendiri, walaupun ianya adalah perkara yang tidak penting. Itulah cara kerja bawah sedar kita.

Mari cuba ujian  yang mudah ini dengan hanya pilih satu saja nombor melalui imej ini yang anda rasa merbahaya

#1 
Anda seorang pemimpin dan berkemungkinan besar ekstrovert. Mereka yang ada di sekeliling anda boleh bergantung harap kepada anda, walaupun anda seorang yang degil. Anda sering buat keputusan yang drastik. Cuba ambil masa sedikit untuk fikirkan tentang idea yang anda ada.

#2 
"Measure twice, cut once." ini pepatah lama tentang diri anda. Kebijaksanaan dan emosi yang stabil akan menentukan diri anda. Walaubagaimana pun, kadang-kadang anda cuba alihkan tanggungjawab sendiri kepada orang lain. Anda orang yang baik, dan orang di sekeliling anda boleh jatuh rasa tergoda dengan kebaikan anda hingga ambil kesempatan dari anda.

#3 
Anda suka bermimpi, tetapi impian anda cukup berani. Namun anda mampu untuk ubah mimpi jadi kenyataan. Orang lain tidak memahami anda kerana impian anda boleh kelihatan terlalu besar bagi mereka.

#4
 Anda seorang yang berprinsip dan punyai keperibadian yang tinggi. Anda ada pendapat tentang segala-galanya, dan anda sentiasa bersedia untuk menentang sistem yang ada. Tapi sila hati-hati melakukan perkara-perkara yang mungkin boleh bahayakan diri anda sendiri untuk buktikan kepada orang lain.


Dikuasakan oleh Blogger.