Header Ads

Screenphone pecah ? Lihat 10 penyelesaian yang bijak ini tanpa perlu keluarkan duit



Mesti bengang bila screenphone retak atau pecah kan? kalau pecah pun bukan sebab kita nak dia pecah. Tapi pecah disebabkan ia terjatuh atau kita terduduk semasa menonton TV dan lain-lain lagi.

Lebih teruk dari itu, bila nak tukar screenphone yang retak tu harga nak repair ibarat macam boleh beli phone baru. Duit pon bukanlah nak ada sangat, pula kita memang sayang phone tu sebab iyelah mungkin itu pemberian orang kepada kita atau kita beli phone tu pakai duit yang selama ni kita simpan masa belajar dulu.

Tapi apa pun, ada perkara yang boleh membantu anda untuk buat phone itu nampak lebih style walaupun pecah. Gambar dibawah ini dapat membantu anda touch-up screenphone yang pecah dan buat orang lain nampak seperti ianya adalah wallpaper yang versatile

Jom kita tengok dibawah:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Sumber: Amarllim
Dikuasakan oleh Blogger.