Header Ads

Anjing Ini Mampu Beli Makanan Sendiri di Kedai Haiwan?Setiap hari anjing ini pergi ke kedai haiwan peliharaan dan pulang dengan beg yang penuh dengan makanan!!

Sangat mengagumkan apabila melihat gambar seekor anjing Brazil yang diberi nama Pituco, pergi ke kedai sendiri setiap hari untuk mengambil makanannya.
"semua orang kenal Pituco," tuan kedai Agro Pet beritahu The Dodo. "makanannya di rak atas, jadi kami terpaksa beri kepadanya, dia menyalak apabila kami lakukan itu."


Sejurus selepas mendapat makanannya, anjing itu terus menghala ke rumah. Pituco sebenarnya bukanlah dapat makanan percuma, tetapi tuan kedai veterina itu telah meletakkan semuanya di dalam beg makanan tadi makanan dan bil. Lepas itu pasti ada orang datang membayarnya.

Pituco bukan sahaja bagus dalam mengambil makanannya, tapi juga makanan bagi haiwan peliharaan lain tuannya. Kadang-kadang tuannya menelefon Agro Pet dan meminta kucing atau makanan burung, Pituco tetap pergi ke kedai itu dan pulang dengan makanan untuk haiwan lain.

Pituco sangat pandai? Rasanya ada tak haiwan peliharaan kita akan bertindak sama seperti Pituco?

Jom lihat video Pituco ke kedai


sumber: The dodo
Dikuasakan oleh Blogger.