Header Ads

Tahukah Anda di Perkampungan Ini Ada Sebuah Gua Rahsia Yang Didalamnya Amat Mengagumkan

Bila pergi holiday kat luar negara, kita mesti nak tahu tempat yang best dan unik kan. Paling tak pun nak tengok tempat yang kita tak pernah tengok. Bila sebut pasal gua, confirm kita ingat pasal seram dan misteri serta bunyi yang menakutkan. Untuk pengetahuan korang, ada satu gua di Trinidad yang guanya lain dari yang lain. Kalau tak percaya cuba try test tengok. hahaha. 

Kalau kita tengok dari luar nampak biasa je tapi bila masuk dalam gua tu, lain macam tau. Nak dikira perjalanan ke gua dari perkampungan ni ambil masa dalam 10 minit, terasa seram juga lah bila tengok dari luar gua tu sebab ada satu pintu dibawah pokok dan nak masuk pintu tu kita kena bayar dalam UsD 3 bersamaan dengan RM 13.00 untuk teruskan perjalanan kedalam.

Di tingkat bawah gua tersebut, ada terowong lain pula nak ke tingkat bawah sana, dan yang paling tak dijangka di bawah gua tersebut ada sebuah kelab! Haaa jangan tak percaya dalam gua ada kelab tau. Mari lihat gambar ini sebagai bukti nya.
















Dikuasakan oleh Blogger.