Header Ads

15 alat ini dicipta bagi memudahkan mereka yang suka memasak

Setiap hari di seluruh dunia, beratus-ratus perkara baru dicipta oleh mereka yang matlamat adalah untuk memudahkan hidup kita dan menjadikannya lebih menarik dan menyeronokkan. Pereka dan pencipta sering memberi perhatian yang besar untuk datang dengan idea-idea yang mungkin membantu kami dengan perniagaan kadang-kadang mencabar memasak dan penyediaan makanan.
Side Bright mendapati 15 peranti bijak yang kami fikir akan serius berguna untuk benar-benar semua orang di dapur. Kami mempunyai hanya satu tindak balas kepada ini: Saya mahu mereka semua!

Setiap hari di seluruh dunia, bermacam-macam perkara baru dicipta oleh mereka yang mempunyai matlamat untuk memudahkan rutin harian kita dan menjadikannya satu perkara yang menyeronokkan dan lebih menarik. Pereka dan pencipta sering menittik beratkan idea-idea yang mungkin dapat membantu orang dan salah satunya dalam penyediaan makanan dan memasak. Jadi kami mendapati 14 peralatan ini benar-benar berguna untuk sesiapa saja didapur dan diantaranya ialah:


2- Jari besi untuk mengelakkan dari luka

3- Bakul untuk memasak pasta

4- Acuan khas untuk memudahkan memotong kek

5- Tempat khas untuk membuat bebola daging dengan sempurna

6- Pemotong pastri8- Rak ketuhar tambahan

9- Apron yang disekalikan dengan tuala tanggal

10-Universal drainage board

11- Periuk untuk memasak pasta

12- Pengukur bekas yang mempunyai perata

13- Saliran muncung

14- Pemukul elektrik

'

Dikuasakan oleh Blogger.