Header Ads

11 Baju pengantin berwarna putih menjadi insprirasi di hari persandingan


Persiapan perkahwinan memang banyak. Salah satunya yang cukup susah ialah  tentang baju pengantin. Memang lah sekadar baju je, tapi percayalah kalau baju pengantin tak lawa ia akan mempengaruhi penampilan pengantin tu sendiri. Tapi kalau orang yang percayakan dirinya itu kuat, inner beauty-nya itu akan terpancar dengan sendiri. Lagi pon, masa nikah dan bersanding itu jelah waktu sekali seumur hidup nak merasa pakai gaun pengantinkan?

Tengok pada orang yang nak kahwin mesti pasal hal baju ni akan jadi isu utama, nak pakai apa? warna apa? tema apa? ini dan itu lah, terutamanya pada wanita. Sebab dah memang diorang ni orangnya sangat terperinci. kalau orang lelaki ni tak kisah sangat. apa yang ada dia sarung je asalkan baju yang dipakai itu menepati cita rasa dan menutupi aurat. Kalau boleh nak yang simple je, ikutkan bajet ni takdala berapa nak ada sangat. Jadi Kami di Nakbebel letakkan beberapa gaun yang berwarna putih untuk tontotan semua, agak dapatlah sikit inspirasi daripada artikel ini untuk perkahwinan korang nanti.













Dikuasakan oleh Blogger.