Header Ads

Reaksi Seorang Ibu Yang Mencuit Hati Apabila Terlupa Dia Telah Melahirkan Anaknya


Satu video yang merakamkan reaksi seorang ibu yang terkejut apabila diberitahu bahawa dia telah melahirkan anak. Dia terlupa kejadian yang berlaku kerana pengaruh ubat selepas bersalin.

Tisha Heffron dirakamkan oleh suaminya, James beberapa jam selepas melahirkan anak kedua mereka, Clay, di San Diego, California, pada pagi Isnin.

Tisha yang masih dapat merasakan kesan morfin, dia berulang-ulang kali menidakkan kenyataan bahawa dia memiliki anak kedua, sebelum bertanya kepada suaminya 'bayi siapa' di dalam bilik itu. Suaminya cuba untuk tidak ketawa dan memastikan Tisha tidak bangun dari katil.Suaminya menegaskan kepada Tisha bahawa Tisha telah melahirkan Clay di bilik itu dan Tisha membalas dengan nada marah: "Tidak! Saya hanya melahirkan Jackson," menyatakan anak lelaki mereka yang berusia 15 bulan.


Malah, dia turut bertanya kepada suaminya, adakah anaknya keluar melalui perutnya. Suaminya menjelaskan kepadanya bagaimana dia melahirkan anak mereka dan Tisha mengangkat gaun hospitalnya untuk memastikan cerita suaminya adalah benar.

Selepas 10 minit, Tisha tertidur. Apabila dia telah sedar semula, dia terus mengingati Clay dan semua proses bersalin.Dikuasakan oleh Blogger.