Header Ads

20 Swafoto Haiwan Yang Lebih Comel Berbanding Swafoto Anda. Lihat Telatah Mereka!


Swafoto atau selfie, bukan sahaja menjadi gaya terkini manusia, ia turut menjadi bertambah terkenal dalam dunia haiwan dan menjadi tular. Haiwan yang berada di zoo, serta haiwan peliharaan dilihat sedang bergaya dan tersenyum. Setiap gambar sangat comel dan menarik!

Untuk haiwan yang eksotik, cara berbeza telah dicipta yang dinamakan perangkap kamera. Dengan cara ini, gambar-gambar haiwan diambil apabila mereka menyentuh atau mendekati alat yang mengesan pergerakan berhampiran lensa kamera tersebut.

Lihat gambar-gambar haiwan di bawah!

#1 Berlagak sikit#2 Bergambar sebagai kenangan#3 Bila nampak kamera#4 Bila buka kamera dan ianya kamera selfie#5 Bila kanggaru selfie#6 Bila rasa diri cantik selepas bangun daripada tidur#7 Anjing pun pandai cari lighting#8 Bila rambut cantik, nak tunjuk pada orang lain#9 Bila terlalu gembira#10 Bila ambil gambar dari bawah...#11 Bila bergambar dengan anak-anak sebab mereka terlalu comel#12 Bila selalu berkepit dengan kawan baik#13 Cara atasi Monday Blues#14 Bila dapat selfie sampai ke kaki#15 Bila nak selfie, ada bau makanan pula#16 Bila jumpa kawan baik di majlis#17 Sekali-sekala selfie bila berjalan#18 Bila dah tiada kerja selain baring di atas katil#19 Bila orang belakang lebih bersedia untuk selfie#20 Inilah persahabatan sebenar


Dikuasakan oleh Blogger.