Header Ads

12 perkara yang semua orang tak suka buat tetapi tetap buat juga


1. Bila ada orang minta nak guna phone:


2. Tipu kawan kata dah siap nak keluar:



3. Semua orang pernah buat gaya main alat muzik, walaupun tipu-tipu je:



4. Dan cuba nyanyi semua bahagian:



5. Semua orang akan buat macam ni bila beli online:



6. Pura-pura berfikir nak beli ke tak benda ni:



7. Kata tak nak mandi, tapi bila mandi dia yang paling lama:



8. Semua orang rasa takut bila pejam mata masa mandi:



9. Dari tadi kata nak bersiap, tapi tak siap-siap juga. Sama macam bila kau kata nak study.



10. Kegunaan kerusi yang sebenar



11. Bila hujung minggu:



12. Bila kau cuba nak jaga hati kawan yang buat lawak hambar:


Dikuasakan oleh Blogger.