Header Ads

11 Wanita Ini Membuktikan Kecantikan Itu Tanpa Sempadan!


Semua model ini telah mengubah sepenuhnya idea tentang kecantikan. Mereka sangat menawan dalam keunikan dan keaslian. Mereka tidak seperti orang lain.

Chantelle Brown-Young


Model dari Kanada ini mengalami masalah pigmentasi kulit sejak berusia tiga tahun. Dia berjaya menukarkan kekurangan itu sebagai satu kelebihan dan menjadi model.

Viktoria Modesta


Penyanyi dan model ini telah melalui 15 pembedahan pada kakinya, yang cedera ketika dilahirkan. Kaki tersebut terpaksa dipotong.

Erica Irwin


Model berusia 35 tahun ini dikira salah seorang model paling tinggi di dunia dengan ketinggian 205cm.

Masha Tyelna


Model Ukrain ini mempunyai mata yang sangat besar. Ramai yang menggelarnya "alien".

Carmen Dell'Orefice


Walaupun sudah berusia 84 tahun, dia tetap cantik dan wajahnya sering menghiasi majalah-majalah terkenal di dunia.

Jamie Brewer


Model pertama yang mempunyai sindrom Down, dan dia telah meraih popularitinya sebagai seorang pelakon dalam siri American Horror Story.

Denise Bidot


Model dari Puerto-Rico ini berusia 28 tahun adalah salah seorang model plus size yang terkenal. Dia berasa bangga menjadi contoh untuk semua wanita yang mempunyai berat lebih daripada 55kg.

Casey Legler


Model Perancis ini adalah wanita pertama yang menandatangani kontrak sebagai model lelaki. Dia menggayakan pakaian lelaki. Ketinggiannya ialah 188cm. Potongan rambutnya yang pendek dan bentuk dagunya membuatkan dirinya kelihatan seperti seorang lelaki muda.

Moffy


Digelar sebagai Kate Moss baru.

Diandra Forrest


Diandra ialah albino kelahiran Arika-Amerika dengan mata berwarna hijau. Albinisma ialah fenomena yang jarang berlaku dalam kalangan orang berkulit gelap, dan ianya sangat dihargai dalam industri fesyen.

Lolita


Menggelar dirinya sebagai Black Hannah Montana, dan ramai yang menggelarnya Barbie kerana wajahnya persis Barbie.

Dikuasakan oleh Blogger.