Header Ads

Selepas 7 Tahun Menyembunyikan Wajahnya Dengan Mekap, Kini Mendedahkannya Di Hadapan Kamera


Siaran TLC: UK mempunyai rancangan TV baru yang dipanggil "Too Ugly For Love?". Walaupun namanya agak kasar, tetapi kebenaran yang dibawa oleh rancangan ini sangat menarik.

Rancangan ini memberi fokus kepada individu yang membenarkan kamera mengikuti mereka dalam perjalanan mencari cinta. Mereka merasakan diri mereka tidak cantik sedangkan hakikatnya mereka tidaklah begitu. Malah, mereka menyembunyikan badan atau penampilan yang mereka cuba untuk terima dan mencari seseorang yang dapat menerima mereka seadanya.

Namun, kadangkala penampilan memainkan peranan yang penting dalam percintaan, terutama pandangan pertama.

Rancangan ini menyedihkan tetapi dalam masa yang sama, dapat memberi inspirasi kepada penonton. Mereka membuktikan kesempurnaan itu bukanlah lahir dari rupa, warna, dan saiz yang sama.

Mariah, berumur 19 tahun, mempunyai sesuatu yang disebut sebagai vitiligo (kehilangan pigmen daripada beberapa tempat di kulit, menyebabkan tompok putih tanpa sebab yang jelas). Walaupun anda tidak mengetahuinya pada pandangan pertama, dia menanggalkan mekapnya dan berkongsi saat yang indah di hadapan kamera.Lihat videonya:

Dikuasakan oleh Blogger.