Header Ads

Mereka Akan Ubah Persepsi Anda Tentang Orang Yang Berusia

Hampir semua lelaki ini berusia lebih 50 tahun.

Philippe Dumas, 60


Pada tahun lalu, Philippe telah mengubah penampilannya dengan mempunyai janggut, yang mana ramai orang di sekelilingnya menyukai penampilan terbarunya. Dia kemudian berjaya mendapatkan kerja sebagai seorang model.

Aiden Brady, 50


Pelakon dan penulis ini memulakan kariernya sebagai seorang model beberapa tahun yang lalu, tetapi dia sudah berjaya muncul dalam beberapa adegan filem dan di pertunjukan fesyen yang dianjurkan oleh beberapa nama terkenal.

Eric Rutherford, 49


Eric seorang model yang dikehendaki ramai. Dia juga seorang pengurus majlis di Hollywood, dan seorang editor majalah At Large.

Alessandro Manfredini, 48


Warganegara Itali ini memilih untuk menerapkan gaya renjer hutan. Walaupun janggut putihnya membuatkan dirinya kelihatan lebih tua daripada usia sebenar, dia sentiasa menerima tawaran model dan pengiklanan.

Deshun Wang, 80


Pelakon dari China ini telah bercadang untuk mencuba sebagai seorang model. Dia telah mengambil bahagian dalam Minggu Fesyen China, dan telah menarik minat para hadirin. Dia telah dikenali dengan "datuk yang paling diminati ramai di China".

Irvin Randle, 54


Lelaki ini juga turut membuktikan bahawa usia bukan penghalang untuk kekal bergaya. Dia merupakan seorang guru sekolah. Malah, dia juga suka bersenam dan memakai pakaian yang bagus.

Ron Jack Foley, 50


Dikuasakan oleh Blogger.