Header Ads

17 Bukti Yang Menunjukkan Kenapa Orang Perempuan Hidup Lebih Lama

Mengikut pada statistik yang di laporkan WHO, orang perempuan hidup lebih lama daripada lelaki. Ia jugak dengan saintifiknya membuktikan bahawa kehidupan orang perempuan lebih baik daripada lelaki kerana gaya hidup serta kelakuan dalam kehidupan.

Ada juga saintis yang menafikan tentangnya, di mana mereka berbalah bahawa ianya tiada kaitan dengan gaya kehidupan seseorang.

Anda rasa?

1. Sebab orang perempuan tak boleh panjat tiang elektrik dan baiki macam ni


2. Sebab kerja ni, lelaki je yang buat dan tak semua sanggup buat...


3. Mamat ni jumpa cara baru untuk sidai baju. 


4. Apa yang ada dalam kepada dia tak taulah, sampai sanggup kacau masuk rumah sang rimau, kemudian keluar duduk buat yoga. 

5. Bila panas, tiada masalah yang sukar untuk di selesaikan bagi mereka

6. Dan si mamat ni, Like a boss..

7. Salah satu langkah je, dapat tiket penginapan di hospital

8. Mamat dua orang ni, langsung tak gayat dengan tinggi

9. Ni pun sama....

10. Budak muda yang sanggup risikokan  hidup, semata nak buat grafiti tergila

11. Satu-satunya filem tamil yang tak tipu

12. Ni pun stunt berani mati...

13. Ini baru jantan.

14. Bila tangga lupa nak bawak, tiada masalah

15. Jangan buat benda ni.. AMARAN KERAS

16. Gulp

17. dan dia patut di beri anugerah tahap berani yang tinggi bila cuba padamkan kebakaran di tiang elektrik dengan air

Dikuasakan oleh Blogger.