Header Ads

Wanita Ini Berkongsi Tips Mudah Untuk Menyimpan, Silap Haribulan Sudah Sedia Kahwin


Dipetik dari FB Noraini Othman

Ini bukan nak tayang duit raya. Ini ialah sebahagian hasil simpanan duit hijau dan biru idea Tuan Shamsuddin Kadir. Bagi korang semangat nak menyimpan cara ini.

Sebelum ini memang sangat sukar menyimpan tetapi sekarang terasa mudah sebenarnya. Ideanya nak guna duit ini bila nak bayar insurans road tax tapi end up sayang nak guna. Simpan je terus dan semakin bertambah. Perasaan syok dan seronok yang sukar digambarkan apabila ada banyak duit hijau.

Semua orang boleh mulakan dengan duit biru dahulu, kemudian upgrade ke duit hijau dan bagi yang mampu boleh up grade terus ke duit oren.

Asal dapat je duit baki kaler hijau, cepat-cepat diasingkan ke tempat lain. Kadang-kadang tu saja berikan tunai kaler merah supaya dapat baki kaler hijau. smile emoticon

Adik beradik saya dan kawan baik saya semua dah mulakan. Syiok ooo.....

Cuba ya...cuba jangan tak cuba. Feel dia lain macam...
Dikuasakan oleh Blogger.