Header Ads

Terdapat Sebuah Bas Lama Terbiar Di Sebuah Taman Indah Ini, Apabila Lihat Lebih Dekat...


Di sebuah perkampungan di England, terdapt sebuah bas yang terbiar di sebuah taman yang besar. Ia bukanlah seperti yang anda sangkakan, sebenarnya bas tersebut adalah sebuah tempat penginapan yang memuatkan sehingga 8 orang di mana 4 orang boleh menginap dari dalam kemudian 4 orang lagi boleh menginap di luar dengan memasang khemah.

Ia sebenarnya kawasan percutian dengan pemandangan yang menarik di sekeliling bas ini. Bas tersebut telah di ubahusai secara keseluruhan dengan tujuan kegunaan untuk penginapan sahaja bukan untuk kegunaannya ketika ia masih bergerak.

Terdapat ruang untuk memasak, ruang tamu, ruang peribadi, ruang istirehat dan pelabagai lagi dalam bas ini, malah bilik mandi juga tidak terlepas buat mereka yang ingin membersihkan diri.

Di maklumkan bahawa menginap di sini sedikit mahal dengan permulaan harga dari 100 pounds (RM592) semalam. Walaubagaimanapun, mungkin dengan idea ini anda mampu membina sesuatu yang lebih bernilai untuk memajukan industri pelancongan negara? Semoga artikel ini bermanfaat untuk semua.


Dikuasakan oleh Blogger.