Header Ads

Bila Teknologi Dari Filem 'Kingsman:The Secret Service' Mula Di Bangunkan, Kami Teruja !

Baru semalam kami menonton satu filem menarik yang di arahkan oleh Matthew Vaughn dan kisahnya berdasarkan komik buku The Secret Service yang di tulis oleh Dave Gibbons serta Mark Millar.

Pelakon-pelakon yang membuatkan cerita ini lebih menarik antaranya Collin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Taron Egerton dan Michael Caine.

Kami cuma kenal Samuel L. Jackson, namun watak yang di pegangnya adalah sebuah watak yang jahat. Jalan ceritanya sangat menarik, namun kami bukan ingin berkongsi tentang kisahnya, kami ingin berkongsi tentang sebuah teknologi yang kami perasan berada dalam kisah tersebut.

Teknologi kereta api laju pada pandangan kasar, namun ia sebenarnya satu sistem pod transit membolehkan orang dipindah dari satu tempat ke satu tempat yang lain dengan kelajuan 1287.48 km sejam (800 mph)

Gila tak gila laju?

Maklumat lebih lanjut anda boleh baca di sini, Anda akan tahu siapa developer di sebalik projek ini, mereka juga masih mencari dana sebanyak 80 Juta USD. Mungkin anda juga ingin mengubah dunia kepada lebih baik? hehe. Jangan risau, ianya website bahasa Malaysia, anda pasti faham ! ;)Dikuasakan oleh Blogger.