Header Ads

Bila Haiwan Buat Perangai, Dah Kena Baru Tahu Erti Penyesalan

Kita semua manusia ada masa yang memalukan diri - korang pun tahu, bila masa kita masa tu memang betul-betul terasa bad moment gila. Well, haiwan pun apa kurangnya. Dorang pun sama, cuma tak boleh luahkan je kot. Agaknya. . .

1. Sekarang, rasa nak terajang je dia keluar


2. Balaaa .. balaa .. balaa. . .


3. Jangan nak nilai kalau tak tahu apa yang sebenarnya berlaku, okay? 


4. Sesiapa boleh tolong tolak jap?


5. Percayalah, aku baik dengan dia kejap je tadi. Dia ikut sampai balik rumah.


6. Kau tengok, macam cacing. Tapi besar ! 


7. Aku lapar, jangan kacau


9. Sebenarnya saja je, duk rehat ni. Jangan sibuklah


10. Mana ni ! mana ni ! mana ni !!! 


12. Gulp !! 


13. Rasa macam, terjatuh dari tangga depan member. 

13. Dah macam putus cinta pun ada


14. Pengajaran: Jangan biar budak kecil jaga. 


15. Pengajaran 2 : Jangan ikut berjalan


16. Pengajaran 3 : Berani kata tidak ! 


17. "Mulut siapa besar lagi !" 


18. Business Cat. CEO of Frieskiss Sdn Bhd


19. Tolong, jangan letak sini. Tak nak... tak nak !!


20. Ini lagi teruk dari neraka ! 


21. Inilah jadinya bila ajak member melepak

22. Ehem, mintak tolong sikit bleh?


23. Sabarlah, aku belum sempat sembunyi 


24. I'm with my fan ! 


25. Saya feminin gitu. 

26. Hi :)

27. Sebenarnya aku tak boleh tidur, tu cari makanan jap


26. Nak keluar jumpa diaaaaa jappppp. 


27. Robodog


28. Tuan nak pakai apa hari ni tuan?


Dikuasakan oleh Blogger.