Header Ads

31 Orang Ini Telah Menghadapi Hari Yang Malang Dari Anda, No 10 Orang Kelantan

Kalau anda rasa anda telah menghadapi hari yang malang hari ini, cuba duduk rileks dan bertenang, jom kita lihat mereka yang lebih malang dari anda.

1. Bila nak buka pintu, patah pulak paddlenya

2. Bila nak tukar gear, patah lagi

3. Bila dapat job besar mengecat, habis satu kereta kena cat,

4. Bila nak guna tisu, tisu berguling suka

5. Bila nak kencing, zip tercabut masuk lubang

6. Bila tak sedar kaki dah burning

7. Bila duduk kat kerusi paling tepi dalam kereta api

8. Bila kunci patah,

9.Bila. . .

10. Bila mengantuk bawa kereta

11. Bila cuba 3 kali beli air

12. Bila burung mula mengamuk

13. Bila penghantaran terus ke rumah anda

14.Bila kena buka dua kali

15. Bila katil tidak berfungsi lagi

16. Bila nak balik kerja, pasti paling lewat

17. Bila terpaksa guna akal untuk buka tin ni

18.Bila orang dah pergi buat masalah

19. Bila nak cepat sangat

20.Bila masa pulak ni terjadi?

21. Bila tak tahu siapa yang salah siapa yang betul

 22. Bila nak masak, tapi jadi macam ni

23. Bila apa yang di jaga, tu je tinggal.

24. Bila tak tahu cara nak berkomunikasi dengan baik

25. Bila order fast food, di buat dengan cepat sekali

26. Bila ajal bakal menjelma

27. Bila nasib tak menyebelahi dia

28. Bila hari malang, redha je lah.

29. Bila ada anak, sabar tu kena tinggi.

30. Bila anda mula benci pak cik aiskrim tak nak faham nasib

31. Bila anda sedar, air dah ada dalam perut

Dikuasakan oleh Blogger.