Header Ads

5 Suasana Dalam Pejabat Yang Luar Biasa, Kali Ini Di Malaysia

1. Milk & Co

Milk & Co adalah sebuah syarikat pengiklanan, penjenamaan, dan reka grafik. Sesuai dengan namanya, deco ruang pejabat mereka dipenuhi dengan perabot berwarna putih.
2. Genovasi

Genovasi adalah pusat pendidikan berinovasi. Tujuan ia ditubuhkan ialah “We inspire, create and empower a movement of innovators for the betterment of self, environment and the world.” Ia juga merupakan satu-satunya pusat di Malaysia yang mendidik tentang design thinking.


3. Groupm Malaysia

Groupm ialah sebuah syarikat pelaburan yang tertumpu kepada industri media. Pejabatnya sangat santai dengan banyak ruang untuk diskusi. Deco moden yang ditimbulkan digarap dengan baik sehingga berjaya menimbulkan perasaan selesa berada di dalam pejabat mereka.

4. Frogasia

Frogasia, merupakan anak syarikat YTL, adalah syarikat pertama di dunia yang menghubungkan seluruh negara melalui platform cloud-based tunggal. Mereka menyediakan teknologi dan solusi pendidikan melalui internet. Terletak di Sentul, pejabat mereka menampilkan gaya moden yang comel, dan kecomelan ini ditambah dengan kehadiran logo mereka berbentuk katak.

5. Nike, Pejabat Jualan Kuala Lumpur

Dikuasakan oleh Blogger.