Header Ads

Mencipta Wayang Sendiri Di Rumah, 15 idea Mampu Milik Yang Simple

Pernah terfikir tak untuk miliki sebuah panggung sendiri kat rumah? Lepas tu kos pembinaan panggung tu pulak tak lah semahal yang di jangka.

Rasanya bila tengok idea kat bawah ni, dorang cuma pasangkan tv yang berskrin besar, atau guna LCD monitor display, kalau duit ada lebih pasang hifi bagi sound effect gempak.

Jom tengok hasil idea-idea menarik untuk bina panggung yang mampu milik.
















Dikuasakan oleh Blogger.