Header Ads

Seluar ini boleh membuatkan alat sulit lelaki nampak 3 kali lebih besarIngin mempunyai hubungan kasih sayang yang ikhlas itu sangat susah di zaman yang serba moden. Kerap kali ada pasangan yang di tipu, di permainkan malah di pergunakan sama sekali, tidak kira lelaki mahupun wanita.

Lelaki kini lebih pandang ke arah sesuatu untuk mendapatkan perhatian wanita tanpa perlu bersusah payah untuk mengeluarkan ayat-ayat manis.

Ann Summers percaya bahawa mereka telahpun mencipta alat rahsia tersebut ! 3 kali lebih besar !

Ya, sebuah pakej seluar baru yang menjanjikan alat sulit nampak 3 kali lebih besar. Di samping itu, pihak wanita juga ada berbuat perkara sedemikian dengan mendapatkan push-up bras bagi membuatkan lelaki tidak tentu arah !

Mengikut survey yang telah dijalankan oleh Anne Summers, sebanyak 47% daripada 1,000 lelaki mengatakan bahawa mereka merisaukan poket mereka kering setelah memakai seluar ini. 40% lagi mengatakan bahawa mereka lebih pertimbangkan untuk mendapatkan pembedahan pembesaran penis jika ianya masih ada tidak kisah tentang berapa kosnya.

Koleksi seluar ini hanya di datangkan dengan warna hitam, ivory, merah dan akan dilancarkan pada 1 April 2014.

Seseorang telah berkata "Kenapa hanya perempuan sahaja yang ada kelebihan terhadap asset mereka. Sedangkan pihak lelaki ada keinginan untuk mengembangkan asset mereka. Ann Summers sangat yakin dengan jualan produk beliau ini "

Like untuk baca info lebih lanjut tentang seluar dalam ini


Dikuasakan oleh Blogger.