Header Ads

Persiapan Piala Dunia 2014, Brazil Persiapkan Hotel Seks

Penganjuran pesta bola sepak paling 'agung' di dunia hanya tinggal beberapa bulan sahaja lagi. Tentunya tuan rumah kali ini, Brazil tidak ingin mengecewakan setiap pengunjung yang bakal bertandang ke sana. Pelbagai kemudahan sedang giat dilakukan, termasuklah membina hotel seks.

Untuk tahun-tahun yang akan datang ini, Brazil bakal dipenuhi dengan pelancong yang bukan sahaja datang disebabkan penganjuran piala Dunia 2014, namun juga Brazil akan turut menjadi tuan rumah Sukan Olimpik 2016. Salah satu kawasan yang dijangkakan  akan ramai dikunjungi ialah pantai elite Leblon, Rio de Janeiro.

Kawasan ini memang sudah sangat terkenal dengan pelbagai jenis hotel dan resort. Untuk tidak membuatkan  pengunjungnya kecewa, Brazil akan menjadikan hotel-hotel di sini sebagai hotel seks.

Rio Negocios selaku menteri yang mempromosikan pelaburan di Rio de Janeiro mengatakan bahawa kerajaan Brazil telah memperuntukkan dana sekitar USD 100 juta untuk merenovasi 50% dari jumlah keseluruhan 6500 jumlah bilik motel.

Rio de Janeiro adalah bandaraya terbesar di Brazil dengan jumlah 6 juta pendudukyang juga merupakan bandaraya ke-4 terbesar di dunia. Saat ini total kamar di Rio de Janeiro mencapai 32.436 kamar.


Dikuasakan oleh Blogger.