Header Ads

Sekumpulan lelaki misteri berjubah hitam muncul di stadium gemparkan dunia bola sepak


Baru- baru ini , kehadiran sejumlah lelaki misteri di stadium bola sepak menjadi perhatian. Sebabnya 11 lelaki berjubah dan bertudung serta berkacamata hitam lengkap dengan riasan menyeramkan itu hadir di beberapa pertandingan .


 Fenomena itu bermula apabila pertandingan Bayern Munchen vs Hertha Berlin di Allianz Arena, Sabtu (26 /10). Para lelaki misteri itu juga menyaksikan pertandingan Chelsea lawan  Manchester City di Stamford Bridge dan juga kala Juventus menghadapi Genoa (Ahad, 27 Oktober ) .


 " Orang di sebelahku memberi tahu tentang kewujudan mereka. Wajahnya pucat dan aku tidak boleh menyalahkannya . Kemunculan itu benar -benar aneh ," kata seorang suporter Juventus , Franco Losito . "Aku tidak tahu siapa mereka , tetapi tidak pernah menyaksikan hal seperti ini, baik di stadium bola sepak mahupun dalam keseharian . "


Semakin timbul pertanyaan apabila para lelaki berpakaian serba hitam itu membentangkan kain bertuliskan # WINNERTAKESEARTH . Fenomena aneh juga berlaku di Rio de Janeiro, Brazil, tuan rumah Piala Dunia 2014.


Terlihat simbol yang serupa dengan logo di bahagian dada para lelaki misteri itu . Simbol tersebut sempat muncul pula di papan iklan digital, Times Square, New York, beberapa waktu lalu. Keanehan lainnya ialah bola raksasa berdiameter tiga meter yang menimbulkan lubang raksasa di Hackney Marshes berhampiran London .

Setakat ini, belum ada penjelasan tentang itu selain dokumentasi soal para lelaki misteri di laman mysteriouscircles.com . Namun pada 1 November pukul 11:11 AM ( GMT ) mendatang diduga akan ada jawapan yang berkaitan kehadiran para lelaki misteri dengan petunjuk #WINNERTAKESEARTH ini .

wowkeren
Dikuasakan oleh Blogger.